INFO SERUNDING

Serunding dibuat secara tradisional~iaitu menggunakan dapur kayu. daging disiat menggunkan tangan dan di kacau menggunakan tangan.

~~Ini yang menjadi rahsia kesedapan serunding kami
Jangan Ketinggalan Untuk Mencuba.
Order sekarang untuk harga istimewa :)



Puff Serunding


Bahan2:~~
1 kg tepung roti
600 gm marjerin pastri
200 gm marjerin
100 gm gula
10 gm garam
Telur
Air secukupnya
Cara2~~
Tepung roti, garam, gula digaul & masukkan jadikan 1 doh, bahagikan kepada 3 bahagian .
Ambil 1 bahagian dicanai setebal 2 cm.
Marjerin pastri dipecahkan 3 bahagian, letakkan atas doh tadi.
Tekan dgn pencanai & pusingkan serta gelek setebal 1/2cm & potong segi empat (3x3cm) & canaikan setebal 3mm.
Sapukan telur serta isikan inti di setiap permukaan & lipat dua. Inti yang digunakan bergantung pada citarasa anda.
Masukkn serunding Bishop & bakar :)
Hubungi Kami untuk serunding berkualiti :
013-9355961 (Anwar)

No comments:

Post a Comment