Bahan2:~~
1 kg tepung roti
1 kg tepung roti
600 gm marjerin pastri
200 gm marjerin
100 gm gula
10 gm garam
10 gm garam
Telur
Air secukupnya
Cara2~~
Tepung roti, garam, gula digaul & masukkan jadikan 1 doh, bahagikan kepada 3 bahagian .
Ambil 1 bahagian dicanai setebal 2 cm.
Marjerin pastri dipecahkan 3 bahagian, letakkan atas doh tadi.
Tekan dgn pencanai & pusingkan serta gelek setebal 1/2cm & potong segi empat (3x3cm) & canaikan setebal 3mm.
Sapukan telur serta isikan inti di setiap permukaan & lipat dua. Inti yang digunakan bergantung pada citarasa anda.
Masukkn serunding Bishop & bakar :)
Hubungi Kami untuk serunding berkualiti :
013-9355961 (Anwar)
Email: colleen_aurora@yahoo.com.my
No comments:
Post a Comment